Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Συμμετοχή του IKEA στα Business Days

Φωτογραφία: Eurokinissi
Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας και είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν πως λειτουργεί καθημερινά η επιχείρηση σε όλα τα τμήματα και όλα τα επίπεδα. 
 
Η ΙΚΕΑ του ομίλου Fourlis ΦΡΛΚ +2,07%, συμμετείχε στα «Business Days», τις εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων ανώτατων σχολών σε επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας».
Η ΙΚΕΑ παρουσίασε την επιχειρηματική ιδέα ΙΚΕΑ και πως αυτή γίνεται πραγματικότητα, μέσα από την εταιρική της κουλτούρα και την αρμονική συνεργασία των διαφορετικών τμημάτων της...

Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας. Μέσα από τον διάλογο που έγινε είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν πως λειτουργεί καθημερινά η επιχείρηση σε όλα τα τμήματα και όλα τα επίπεδα. Με τον τρόπο αυτό μπόρεσαν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για το τι σημαίνει γενικότερα επιχείρηση λιανικού εμπορίου, πώς διοικείται, ποιες είναι οι απαιτήσεις για να απασχοληθεί κάποιος σε σ' ένα συγκεκριμένο τμήμα αλλά και πως διεκπεραιώνεται η καθημερινότητα σε αυτό. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες συμβουλές για τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι φοιτητές εκτός του ότι ενημερώθηκαν για πολλά και διαφορετικά κομμάτια της εταιρίας, ενώ είχαν την ευκαιρία μέσα από τον δημιουργικό διάλογο να προτείνουν στα στελέχη «φρέσκες» δημιουργικές ιδέες.

Πηγή: www.euro2day.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου