Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Παπαστράτος: Διάκριση για το περιβάλλον εργασίας

Η εταιρεία Παπαστράτος, σύμφωνα με την έρευνα του Great Place to Work Institute Hellas, αναδείχθηκε ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζομένους.

Το 87% των εργαζομένων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι η Παπαστράτος είναι «ένα ιδανικό μέρος για να δουλεύεις», γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει και αντίστοιχη εσωτερική έρευνα ικανοποίησης εργαζομένων που διεξήχθη το 2011...

Πηγή: www.sofokleous10.gr

Παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων δύο χρόνων και την άνευ προηγουμένου μείωση της νόμιμης αγοράς τσιγάρων, που είχαν σαν αποτέλεσμα η εταιρεία το 2010 να σημειώσει ζημιές ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, η Παπαστράτος δεν σταμάτησε να μεριμνά και να επενδύει στους εργαζόμενούς της.

Η εταιρεία, με βάση την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) για την τριετία 2011-2013, δεν προχώρησε σε καμιά περικοπή μισθών.

Επίσης, η Παπαστράτος συνεχίζει να παρέχει οικειοθελώς, μεταξύ άλλων, ιδιωτική ασφάλιση υγείας και ζωής, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, κάρτα σίτισης στο εστιατόριο της εταιρείας και καλοκαιρινή κατασκήνωση για τα παιδιά των εργαζομένων. Τέλος, η εταιρεία θα χορηγήσει φέτος και bonus επιβράβευσης απόδοσης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος αναφερόμενος στην τιμητική διάκριση δήλωσε ότι «αυτή επιβεβαιώνει το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει οι εργαζόμενοί μας όπως και τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας μας να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους». 
Πηγή: www.sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου