Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Δωροεπιταγές 50 ευρώ για διακοπές στην Ελλάδα

Φωτογραφία: Eurokinissi
Σε μία πρωτότυπη πρωτοβουλία προχώρησε η αεροπορική εταιρία Condor, προκειμένου να εισρεύσουν στη χώρα μας τουριστικά έσοδα.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρεία προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα, σε μία προσπάθεια να αναστραφεί το συγκρατημένο κλίμα που παρατηρείται στις κρατήσεις.

"Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ", δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor...

Πηγή: news247.gr

"Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα", συμπλήρωσε ο Γιοχάνες Βίντερ.

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν να κάνουν χρήση του "πακέτου βοήθειας", καθώς η προσφορά θα ισχύσει μέχρι τέλος Απριλίου.
  
Στόχος της εταιρείας είναι να τονώσει το ενδιαφέρον να αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που υπάρχει στις κρατήσεις για τα ελληνικά νησιά και για πτήσεις μέχρι τις 31.08.2012.

"Οι παραλίες, οι κολπίσκοι, οι αρχαιότητες, τα ελληνικά νησιά έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουν τις διακοπές αξέχαστες", επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Η Condor πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Condor πετάει από το 1956 σε όλο τον κόσμο και είναι θυγατρική εταιρεία της ThomasCook.

Κάθε χρόνο πετούν πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες σε 75 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τις ΗΠΑ.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου