Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γ. Κουτρουμάνης:"Δεν τίθεται θέμα περικοπών 13ου και 14ου μισθού"

Πώς δεν έχει τεθεί θέμα περικοπών 13ου και 14ου μισθού  μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας ξεκαθάρισε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης, ο οποίος ωστόσο επανέλαβε ότι τον Ιούνιο θα γίνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις...

Πηγή: www.star.gr
 
«
Δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα γιατί δεν υπάρχει θέμα περικοπής 13ου και 14ου μισθού, μείωσης ή κατάργησης των αποζημιώσεων ή μείωσης του χρόνου αδείας. Επομένως, είναι σαφές ότι αυτά τα θέματα δεν είναι ανοιχτά για συζήτηση», είπε συγκεκριμένα από το βήμα της Βουλής, ενώ επανέλαβε «είναι δυνατό να αποτραπεί η μείωση των συντάξεων και των κοινωνικών παροχών, με την προϋπόθεση όμως ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα ο εξορθολογισμός των δαπανών.

«Ανάσα» για υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ο κ. Κουτρουμάνης,  αναφερόμενος στο θέμα των υπερχρεωμένων δανειοληπτών υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή εξελίσσεται τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της τρόικας και ότι έχει γίνει μια καλή προετοιμασία σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις, τις οποίες ωστόσο θα περάσει η επόμενη κυβέρνηση.

«Η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να εντάξει τις ήδη έτοιμες ρυθμίσεις που πραγματικά θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά», είπε συγκεκριμένα.
 
Πηγή: www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου